Afspænding  

 Afspændingspædagogik

Har du problemer med smerter, at falde i søvn eller er inde i en stresset periode med mange bekymringer bliver humøret, helbredet, vægten og nattesøvnen påvirket. Det sker fordi kroppen ubevidst vil overspænde og dette resulterer i yderligere muskelspændinger og overanstrengelse. Dette kan i sidste ende give flere smerter, træthed og udmattelse.

Afspænding kan berolige og afhjælpe problemerne. Du bliver opmærksom på dig selv, såvel kropsligt som mentalt og får samtidigt et sundt hvil midt på dagen. Din krop får ny energi.

Gennem dybdeafspænding mærker du kroppen del for del. Muskler og væv slipper for unødig spænding og en dejlig ro breder sig i hele kroppen. Denne tilstand påvirker det parasympatiske nervesystem, hvorved kroppen bliver bedre til at restituere sig selv og komme af med gener. Afspænding er derfor et vigtigt middel til forebyggelse og behandling.

Vi veksler mellem blid berøring, strøg hen over kroppen, lette ryst samt klap. Derudover bruger vi guidet meditation og mental afspænding, hvor du forestiller dig et sted eller en ting. Denne metode er særlig effektiv ved f.eks. spekulationer.

Under behandlingen er det vigtigt at du ikke falder i dyb søvn. Som en del af forløbet anvender vi undervejs musik som fremmer selve afspændingen.

Efter behandlingen kan du føle dig meget træt, det er derfor en god ide, at du ikke planlægger for meget efterfølgende. Du skal desuden huske at drikke rigeligt med vand.

Behandling 60 min. pris. 500, – kr.
Behandling 90 min. pris. 650, – kr.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på mail.