Udvalgte områder

Vælg det område du har brug for hjælp eller behandling til. Eksempelvis nakke, skuldre, ryg eller lænd. Massagen udføres med fokus på det udvalgte område, men vi inddrager også andre områder for at skabe en helhed. Du har mulighed for at vælge flere områder, efter aftale med massøren.

Skuldre, lænd og ryg.

Massage af skuldre, lænd og ryg, løsner din krops muskulatur. Særligt hvis den igennem en længere periode har været spændt. muskulatur.

Den fysiurgiske massage veksler mellem en blanding af forskellige massagegreb, passive stræk, lange strøg, samt rytmiske bevægelser. Vi inddrager åndedrættet aktivt for at øge blodgennemstrømningen samt stimulere kroppens bevægelighed.

Der afsluttes med en strygning af dine fødder.

Hoved, hals, skuldre og nakkemassage.

Du får, ved denne massage, en dybdegående behandling, med fokus på det øvre område på nakke, skuldre og hals samt ansigts og hovedbundsmassage.

Hovedpine opstår ofte som følge af spændinger i skulder, nakke eller kæbe området.

Massagen har en god virkning på hele nervesystemet samt det lymfatiske system, hvilket bibringer en dybt afstressende tilstand.

Massage af fødder.

Er du gravid eller har du af andre årsager fået overbelastet dine fødder, vil denne behandling uden tvivl være det rigtige for dig. Problemer i fødderne kan sætte sig som spændinger andre steder i kroppen, det er derfor vigtigt at passe godt på sine fødder.

Massagen virker beroligende på hele kroppen og giver bedre blodgennemstrømning.

Massagen udføres i et roligt tempo og inddrager bl.a. dine lægmuskler. Der veksles mellem lette tryk, cirkulære bevægelser og passive stræk.

Efter alle behandlingerne.

Har dine symptomer været til stede i længere tid, anbefaler vi, at der gives mere end en behandling indenfor 14 dage.

Husk altid at drikke rigeligt med vand efter en massagebehandling, så kroppen har bedst mulige betingelser for at arbejde videre.

Behandling 30 min. pris. 300, – kr.
Behandling 60 min. pris. 500, – kr.
Behandling 90 min. pris. 650, – kr.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på mail.